Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x
 • CORREU ELECTRÒNIC

  A través de l’apartat “Contacta” de l’Oficina Virtual podeu fer qualsevol consulta o suggeriment o, si ho preferiu, rebre assessorament comercial per part del personal especialitzat de SOREA

 • OFICINA VIRTUAL

  Descobriu tot el que podeu fer a la nostra Oficina Virtual. Doneu-vos d’alta en aquest servei pensat per a vosaltres. L’Oficina Virtual és una àrea privada on els clients de SOREA poden accedir a un ampli nombre de gestions i serveis d’una manera ràpida i senzilla, les 24 hores del dia. Comproveu-ho!

 • TELÈFON D'ATENCIÓ AL CLIENT: 900 405 070

  Truqueu-nos a aquest telèfon per fer les vostres gestions. Us atendrem de dilluns a divendres des de les 8.00 fins a les 21.00 hores en horari continu.

  Si el que voleu és facilitar-nos la lectura del comptador, truqueu-nos al 900 816 101, disponible 24 hores al dia. Cal que tingueu el número de contracte al davant. 

 • TELÈFON D'INCIDÈNCIES: 900 304 070

  Posem a la vostra disposició aquest telèfon d’incidències durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Si teniu alguna incidència, el nostre equip de SOREA d’atenció telefònica us informarà sobre el tipus d’incidència, la importància i la durada aproximada de la intervenció. A SOREA volem millorar amb vosaltres.

 • TELÈFON DE RECLAMACIONS: 900 405 070

  A SOREA volem millorar amb vosaltres. Per això, posem a la vostra disposició aquest telèfon de Reclamacions. Perquè només millorant aconseguirem l’excel·lència del servei que us volem oferir.

 • SEGUEIX-NOS A TWITTER

  A través del compte de Twitter @sorea, podràs realitzar consultes i conèixer informació de SOREA.

 • SERVIALERTAS

  Una nova fórmula per estar sempre informats que us permet estalviar temps i guanyar en tranquil·litat.